Letnji Program


Krema za sunčanje


Prirodna sredstva za sunčanje preporučuju se osobama sa jako osetljivom kožom, osobama sklonim alergijama i deci. Biljna ulja koja ulaze u njihov sastav štite od UVB zračenja koje izaziva opekotine na koži. Da biste bili zaštićeni i od UVA zračenja, koje je odgovorno za fotostarenje i hiperpigmentaciju, u kremu za sunčanje dodali smo cink-oksid. To je mineral koji filtrira UVA zračenje i odbija sunčeve zrake pa oni ne mogu dqa prodru u dublje slojeve kože.

Kokosovo ulje samo po sebi ima zaštitni faktor SPF 2-8, ši puter SPF 3-6, bademovo ulje oko 5, dok maslinovo ulje ima SPF 2-8. Kombinacijom ovih ulja i cink-oksida dobija se prirodna krema za sunčanje sa zaštitnim faktorom oko SPF 20. Ipak, preporučuje se izbegavanje sunčanja od 10 do 17 časova kada je indeks zračenja najveći.

Namena: krema za bezbedno sunčanje, prirodna zaštita od UVA i UVB zračenja.

Način upotrebe: kremu naneti na lice i telo 15 minuta pre izlaganja suncu; kremu po potrebi nanositi na telo više puta u toku dana.

Sastav: kokosovo, bademovo, maslinovo ulje, ši puter, destilovana voda, biljni glicerin, Cera alba, cink-oksid, Phytocream 2000, vitamin E, d-pantenol, etarsko ulje mente, mirisno ulje mošusa, Geogard 221.

Neto zapremina manje kreme : 50ml

Maloprodajna cena: 200 rsd

Neto zapremina veće kreme : 120ml

Maloprodajna cena: 500 rsdUje za brzo tamnjenje


Kombinacija macerata šargarepe,mladih oraha i nevena u hladno ceđenom malinovom i susamovom ulju aktivira prirodnu proizvodnju melanina u ćelijama. Takođe deluje kao zaštitna barijera jer dopušta koži da potamni i istovremeno štiti ćelije od oštećenja. Takođe deluje i tako što u dubljim slojevima kože podstiče kožu da prirodnim putem razvije dugotrajnu boju.

Macerati šargarepe, oraha i nevena u maslinovom i susamovom ulju omogućavaju bzo i ravnomerno tamnjenje kože u toku sunčanja. Ulje se nanosi 15min pre izlaganja suncu i nanosi po potrebi u toku dana. Budući da ulje ima mali zaštitni faktor, potrebno je izbegavati sunčanje u najtoplijem delu dana kada je indeks zračenja najveći.

Namena: kombinacija biljnih ulja za bre dobijanje preplanulog tena.

Način upotrebe: ulje se nanosi 15min pre izlaganja suncu i po potrebi u više puta u toku dana.

Sastav: macerat šargarepe u susamovom ulju, macerati nevena i mladih oraha u hladno ceđenom maslinovom ulju, vitamin E, d-pantenol,Geogard 221, kozmetički mineralni pigmenti, etarsko ulje mente, mirisno ulje cveta pamuka.

Neto zapremina: 100ml

Maloprodajna cena: 500 rsdPrirodni repelent


Za vas smo kreirali prirodno sredstvo koje vas štiti od komaraca, krpelja i drugih insekata. Etarska ulja citronele, lavande, mente, čajnog drveta, limuna insekti ne vole, pa vam neće ni prilaziti kada se poprskate ili namažete ovim repelentom.

Prirodni repelenti su dostupni u tečnom stanju u bočici sa raspršivačem. Pre upotrebe neophodno je dobro promućkati bočicu, naprskati nepokrivene delove tela i utrljati u kožu. Repelenti u stiku mažu se na nepokrivene delove tela. Sadrže više etarskih ulja, pa su za decu pogodniji repelenti u spreju.

Da bi repelenti bili efikasni, potrebno je na svaka 2-3 sata ponovo naneti preparat na kožu. Pre spavanja tretirane delove tela isprati vodom i sapunom.

Namena: prirodna zaštita od insekata. Za spoljašnu upotrebu..

Način upotrebe: repelent nanositi na nepokrivene delove tela svaka 2-3 sata.

Sastav repelenta u spreju: bademovo ulje, destilovana voda, biljni glicerin, vitamin E, d-pantenol, etarska ulja citronele, lavande i mente, Geogard 221.

Neto zapremina spreja: 100ml

Maloprodajna cena spreja: 350 rsd

Sastav repelenta u stiku: kokosovo ulje, ši puter, vitamin E, Cera alba, etarska ulja citronele, lavande, eukaliptusa, ruzmarina, čajnog drveta i mente, Geogard 221.

Neto zapremina stika: 40ml

Maloprodajna cena stika: 250 rsdMleko za telo


Bath bombs su šumeće kugle napravljene od prirodnih sirovina koje pene, boje i mirišu vodu. Bath bombs sa SPA efektom su odlične za opuštanje u toploj kupki zimi, a leti ih možete koristiti za bazene jer se potpuno rastvaraju i neće ih oštetiti. Bath bombs omekšavaju i blago dezinfikuju kožu. Ne izazivaju alergijske reakcije budući da se radi o potpuno prirodnim sastojcima koji su potpuno jestivi.

Prave se u bezbroj mirisnih nota i kombinacija boja, a mežete poručiti kupku po sosptvenoj želji. Mirisno zadovoljstvo možete priuštiti sebi, ali i obradovati dragu osobu jer su bath bombs idealnan poklon!

Namena: opuštajuća mirisna kupka za kade i bazene, za sve tipove kože i sve uzraste.

Način upotrebe: kadu napuniti toplom vodom i spustiti kupku, a dok se ona polako rastvara možete uroniti u vodu i osetiti prijatno pucketanje mehurića dok se prijatan miris širi kupatilom.

Sastav: natrijum-bikarbonat, limunska kiselina, kozmetički mineralni pigmenti, kozmetičko mirisno ulje.

Neto masa: 120g

Maloprodajna cena: 150 rsdg