Nega ruku i stopala


Krema za ruke


Prirodna krema za ruke sadrži biljna ulja i putere koji blagotvorno deluju na kožu, pomažu njenu prirodnu regeneraciju i stvaraju zaštitni film koji sprečava isušivanje kože. Bogata je biljnim glicerinom koji hidrira i omekšava kožu. Etarsko ulje lavande blago dezinfikuje ruke i pomaže bržem zarastanju ranica i oštećenja na koži.

Krema je stabilizovana prirodnim emulgatorom na bazi proteina pšenice i vrlo blagim konzervansom za prirodnu kozmetiku (odobren COSMOS standardom).

Namena: nega kože ruku.

Način upotrebe: Kremu naneti na čiste i suve ruke i nežno utrljati.

Sastav: destilovana voda, biljni glicerin, d-pantenol, ši puter, nevenovo ulje, bademovo ulje, Cera alba, Phytocream 2000, vitamin E, etarsko ulje lavande, Geogard 221.

Neto zapremina: 60 ml

Maloprodajna cena: 200 rsdKrema za stopala


Prirodna krema za noge sadrži biljna ulja i putere koji blagotvorno deluju na kožu, pomažu njenu prirodnu regeneraciju i stvaraju zaštitni film koji sprečava isušivanje kože. Destilat hamamelisa pomaže u zaceljivanju sitnih pukotina, dok biljni glicerin i Aloe vera gel hidriraju kožu.

Krema je veoma masna tako da jedan deo kreme koža upije, a jedan deo ostane na nogama u vidu zaštitnog filma. Kremu je najbolje nanositi uveče, sačekati da koža dobro upije pa obući pamučne čarape.

Namena: svakodnevna nega stopala.

Način upotrebe: kremu utrljati u stopala, ostaviti nekoliko minuta da koža upije kremu a onda navući pamučne čarape

Sastav: bademovo, ricinusovo, maslinovo, kokosovo ulje, Cera alba, Pytocream 2000, vitamin E, mirisno ulje mošusa, Geogard 221.

Neto zapremina: 60 ml

Maloprodajna cena: 150 rsdŠumeća kupka za stolapa


Šumeća kupka u prahu sadrži natrijum-bikarbonat koji ima antibakterijsko i antigljivično dejstvo, i morsku so koja hrani mineralima oštećenu kožu stopala.

Šumeća kupka dezinfikuje stopala i uništava mikrooraganizme koji izazivaju neprijatan miris nogu. Svakodnevnim korišćenjem dolazi do smanjenja znojenja nogu, neprijatnih mirisa i regeneracije ispucalih peta. Kupke su parfimisane cvetnim ili voćnim mirisima, tako da posle njihove upotrebe stopala ostaju dugo vremena mirišljava i opuštena.

Namena: opuštajuća mirisna kupka za stopala.

Način upotrebe: U lavoru sipati toplu vodu, dodati jednu kašiku praha i potopiti noge; držati ih u vodi sve dok se ne odladi, a onda ih pustiti da se same osuše ili blago osušiti peškirom.

Sastav: natrijum-bikarbonat, limunska kiselina, krupna morska so, mineralni pigmenti, kozmetičko mirisno ulje.

Neto masa: 100 g

Maloprodajna cena: 100 rsd