Prirodne kreme za lice


Krema za masnu kožu


Prirodna krema za masnu kožu lica sadrži sirovine biljnog porekla koje su u skladu sa COSMOS standardom. Krema za lice je emulzija, pri čemu je za njenu stabilizaciju korišćen prirodni emulgator dobijen iz proteina pšenice. Zaštićene su vrlo blagim konzervansom koji je odobren COSMOS standarom. Sadrži biljne hidrolate i etarska ulja, biljni glicerin i ekstrakt lekovite biljke Aloe vera. Prirodna krema neguje masnu kožu na prirodan način, hrani je i pomaže njenu prirodnu regeneraciju.

Kremu je najbolje nanositi ujutru na čistu kožu. Veoma lepo se upija, ne masti lice pa je odlična podloga za šminku.

Namena: nega masne kože lica.

Način upotrebe: naneti na čistu kožu lica.

Sastav: voda, Aloe vera gel, hidrolat mente, hidrolat lavande, biljni glicerin, ši puter, maslinovo ulje, cera alba, Phytocream 2000, Geogard 221, vitamin E, etarsko ulje grejpfruta.

Neto zapremina: 50 ml

Maloprodajna cena: 300 rsdKrema za suvu kožu


Prirodna krema za suvu kožu lica sadrži sirovine biljnog porekla koje u u skladu sa COMSMOS standardom. Ova krema je emulzija dobijena prirodnim emulgatorom izolovanim iz proteina pšenice. Krema je od mikroorganizama zaštićena prirodnim konzervansom koji odgovara COSMOS standardu. Sadrži biljna ulja, putere, hidrolate i etarsko ulje, biljni glicerin i vitamin E koji su kompatibilni sa kožom. Krema pomaže regeneraciju suve kože, dubinski je hrani i pomaže joj da održi hidratantnost.

Kreme se vrlo lepo razmazuju po koži, brzo se upijaju te ne ostavljaju mastan trag na licu. Odlična su podloga za šminku i izvanredna zaštita za suvu kožu u toku cele godine.

Namena: nega suve kože lica.

Način upotrebe: naneti na čistu kožu lica.

Sastav: voda, Aloe vera gel, hidrolat lavande, ružina voda, biljni glicerin, kakao puter, bademovo ulje, cera alba, Phytocream 2000, Geogard 221, vitamin E, etarsko ulje limuna.

Neto zapremina: 50 ml

Maloprodajna cena: 300 rsdKrema za sve tipove kože


Prirodna krema za sve tipove kože, koja se može koristiti i kao dnevna i kao noćna krema.. Krema za lice je emulzija, zaštićena vrlo blagim konzervansom koji je odobren COSMOS standarom. Sadrži biljne hidrolate i etarska ulja, macerat nevenovih cvetova u maslinovom ulju, biljni glicerin i ekstrakt lekovite biljke Aloe vera. Krema neguje kožu lica i vrata na prirodan način, hrani je i pomaže njenu prirodnu regeneraciju.

Kremu možete koristiti za dnevnu i noćnu negu kože. Veoma lepo se upija, ne masti lice pa je odlična podloga za šminku.

Namena: nega svih tipova kože lica.

Način upotrebe: naneti na čistu kožu lica.

Sastav: voda, Aloe vera gel, hidrolat kamilice, hidrolat lavande, biljni glicerin, ši puter, kokosovo ulje, nevenovo ulje, cera alba, Phytocream 2000, Geogard 221, vitamin E, etarsko ulje mente.

Neto zapremina: 50 ml

Maloprodajna cena: 300 rsdKrema za zrelu kožu


Prirodna krema za zrelu kožu sadrži biljnu zamenu za hijaluron - unitamuron biljnog porekla, koji ima isti mehanizam delovanja. Vezuje vodu za sebe i ubacuje je u ćelije podstičući sintezu elastina, te na taj način popunjava sitne bore na licu. Sadrži biljne hidrolate i etarska ulja, biljni glicerin, unitamuron, vitamine E i C. Prirodna krema neguje zrelu kožu na prirodan način pomažući smanjenju bora.

Krema se može koristiti za dnevnu i noćnu negu lica.. Veoma lepo se upija, ne masti lice pa je odlična podloga za šminku.

Namena: nega zrele kože lica.

Način upotrebe: naneti na čistu kožu lica.

Sastav: voda, Aloe vera gel, ružina voda, hidrolat smilja, biljni glicerin, ši puter, agranovo ulje, ulje semenki grožđa, cera alba, Phytocream 2000, Geogard 221, vitamin E, vitamin C, etarsko ulje smilja.

Neto zapremina: 50 ml

Maloprodajna cena: 400 rsdKrema za izbeljivanje kože


Prirodna krema koja pomaže u eliminisanju staračkih pega, fleka od sunca, posvetljuje i ujednačava ten. Rezultati su vidljivi već nakon 2-3 meseca korišćenja kreme u kontunuitetu, najbolje ujutru i uveče.

Aktivna supstanca ove kreme je SkinWhite MSH, odobren Ecocert sertifiktom za prirodnu kozmetiku. Ova supstanca uklanja znakove prirodnog i fotostarenja kože. Alpha-arbutin je dodat u kremu sa ciljem da posvetljuje kožu i ublažava postojeće znakove starenje kože.

Namena: uklanjanje znakova starenja kože i posvetljivanje tena.

Način upotrebe: naneti na čistu kožu lica ujutru i uveče.

Sastav: voda, Aloe vera gel, ružina voda, biljni glicerin, ši puter, ricinusovo ulje, Cera alba, Phytocream 2000, SkinWhite MSH, Alpha-arbutin, vitamin A, vitamin C, vitamin E, Geogard 221, etarsko ulje palmarose.

Neto zapremina: 50 ml

Maloprodajna cena: 600 rsd


<-- 4539333 -->
<-- 4539333 -->