Prirodne kreme za lice


KREMA1


Prirodna krema za masnu kožu lica sadrži sirovine biljnog porekla koje su u skladu sa COSMOS standardom. Krema za lice je emulzija, pri čemu je za njenu stabilizaciju korišćen prirodni emulgator dobijen iz proteina pšenice. Zaštićene su vrlo blagim konzervansom koji je odobren COSMOS standarom. Sadrži biljne hidrolate i etarska ulja, biljni glicerin i ekstrakt lekovite biljke Aloe vera. Prirodna krema neguje masnu kožu na prirodan način, hrani je i pomaže njenu prirodnu regeneraciju.

Kremu je najbolje nanositi ujutru na čistu kožu. Veoma lepo se upija, ne masti lice pa je odlična podloga za šminku.

Namena: nega masne kože lica.

Način upotrebe: naneti na čistu kožu lica.

Sastav: voda, Aloe vera gel, hidrolat lavande, hidrolat mente, biljni glicerin, ši puter, maslinovo ulje, cera alba, Phytocream 2000, Geogard 221, vitamin E, etarsko ulje grejpfruta.

Zapremina: 50 ml

Maloprodajna cena: 300 rsdKREMA2


Prirodna krema za suvu kožu lica sadrži sirovine biljnog porekla koje su u skladu sa COMSMOS standardom. Ova krema je emulzija dobijena prirodnim emulgatorom izolovanim iz proteina pšenice. Krema je od mikroorganizama zaštićena prirodnim konzervansom koji odgovara COSMOS standardu. Sadrži biljna ulja, putere, hidrolate i etarsko ulje, biljni glicerin i vitamin E koji su kompatibilni sa kožom. Krema pomaže regeneraciju suve kože, dubinski je hrani i pomaže joj da održi hidratantnost.

Kreme se vrlo lepo razmazuju po koži, brzo se upijaju te ne ostavljaju mastan trag na licu. Odlična su podloga za šminku i izvanredna zaštita za suvu kožu u toku cele godine.

Namena: nega suve kože lica.

Način upotrebe: naneti na čistu kožu lica.

Sastav: voda, Aloe vera gel, hidrolat lavande, ružina voda, biljni glicerin, kakao puter, bademovo ulje, cera alba, Phytocream 2000, Geogard 221, vitamin E, etarsko ulje limuna.

Zapremina: 50 ml

Maloprodajna cena: 300 rsdKREMA3


Prirodna krema sa nevenovim uljem za ublažavanje ožiljaka i fleka od bubuljica sadrži sirovine biljnog porekla koje su u skladu sa COSMOS standardom. Krema za lice je emulzija, pri čemu je za njenu stabilizaciju korišćen prirodni emulgator dobijen iz proteina pšenice. Zaštićene su vrlo blagim konzervansom koji je odobren COSMOS standarom. Sadrži biljne hidrolate i etarska ulja, biljni glicerin i ekstrakt lekovite biljke Aloe vera. Prirodna krema koriguje sitne nedostatke na licu, ujednačava ten, hrani kožu i pomaže njenu prirodnu regeneraciju.

Kremu je najbolje nanositi ujutru na čistu kožu. Veoma lepo se upija, ne masti lice pa je odlična podloga za šminku.

Namena: nega i hidratacija osetljive i oštećene kože.

Način upotrebe: naneti na čistu kožu lica.

Sastav: voda, Aloe vera gel, hidrolat nevena, hidrolat lavande, biljni glicerin, nevenovo ulje, kokosovo ulje, ši puter, cera alba, Phytocream 2000, Geogard 221, vitamin E, etarsko ulje mente.

Zapremina: 50 ml

Maloprodajna cena: 300 rsd